Over Jan Willem Dubbeldam (1977)

Jan-Willem speelt fanatiek gitaar sinds zijn 14e jaar. Hij heeft dan zelf kort les, leert zichzelf verder gitaarspelen en treedt op met diverse bands. Hij schrijft eigen nummers en speelt sologitaarpartijen.

Jan-Willem volgt met succes een conservatorium opleiding in Utrecht, voor docerend musicus gitaar, lichte muziek. In 2009 stopt hij met zijn vaste baan om zich volledig op De Gitaarkamer te richten. Zijn droom om van zijn grootste liefde, muziek, zijn vak te maken is nu werkelijkheid geworden. Hij studeert verder bij the New York jazz workshop in New York en in Buenos Aires, Argentinië, neemt hij tango gitaarlessen met zijn ensemble Torno Tango.

Jan-Willem geeft zeer bevlogen les en geniet van de vorderingen van zijn leerlingen, vindt het prachtig dat elke les weer anders is. Het is voor hem ook heel inspirerend met welke muziek en vragen zijn leerlingen komen, het is ook een vorm van kruisbestuiving. De leerlingen zijn enthousiast over het maatwerk in de lessen,  de eigentijdse nummers en aanpak van Jan-Willem.